Linux Demo dag '99
Linux fylder 8 år d. 12 september

www.linuxdemo.org

I perioden 12. til 19 september 1999 afholdes der er en verdensomspænende demonstration af Linux hvor mulighederne med Linux vil demonstreret. Tidsrummet er valgt da det falder sammen med Linux' 8 års fødselsdag.

Individuelle Linux-brugere vil demonstrere det de finder vigtigst på forskellige offentlige steder i nærheden af hvor de bor. Demonstrationerne vil finde sted på biblioteker, skoler, forretninger, arbejdspladser og andre steder hvor det bliver muligt. En ting vi vil prøve at få en samlet liste over, er hvor der vil være demonstrationer og hvad der vil blive demonstreret. Dette vil blive trykt på plakater og offentliggjort til pressen.

Søndag d. 12. September

SSLUG

Sted: Symbion, Fruebjergvej 3, 2200 København Ø
Tid: 10-16
Foredrag om case-stories med brug af Linux.

Tirsdag d. 14. September

KLID

Sted: København
Tid: 9-13
Danske virksomheder som henvender sig til professionelle brugere holder foredrag og demonstrere Linux. Følgende firmaer deltager: Plomus, ........

Hans Schou

Sted: Hovedbiblioteket, Krystalgade 15, København K
Tid: 17-19
Demonstration af udvalgte programmer for den almindelige hjemmebruger.

Onsdag d. 15. September

Nethulen

Sted: Istedgade 114, København
Tid:19-20
Netcaféen Nethulen har Linux på alle sine maskiner. Demonstration af de installerede programmer der er på maskinerne, hvorefter det vil være muligt selv at at prøve Linux på de opstillede maskiner.

Lørdag d. 18. September

Hans Schou

Sted: Computerforretning, Falkoner Allé, Frederiksberg
Tid: 9-14
Demonstration af udvalgte programmer for den almindelige hjemmebruger. Prøv selv at installere Linux på en af forretningens pc'er.