Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Forside   Tilmelding   Postarkiv   Oversigt   Kalender   Søg
 

Æres medlemmer af SSLUG

Pr. 25/3-98 er Eva udnævnt til æresmedlem af SSLUG for at have bagt boller til flere SSLUG møder (vi nød det)


20/5-98: I forbindelse med Linux98 konferencen er udnævnt til æresmedlemmer af SSLUG for en ekstraordinær indsats til gavn for hele SSLUG.
18/7-98: udnævnes idag til æresmedlem af SSLUG for en stor indsats i forbindelse med opbygning af foreningen SSLUG og en kæmpe indsats i det svenske Linux bog projekt.
20/1-99:
udnævnes idag til æresmedlem af SSLUG for en stor indsats for Open Source og Linux generelt. Eric har i en særligt grad gjort meget for at få accepteret Linux og åbne systemer.

25/11-2000:
udnævnes idag til æresmedlem af SSLUG for en stor indsats. Anne har kæmpet utrætteligt mod patentering af software, og Björn har hjulpet særdeles meget ved install-fester og lån af NBI-lokaler generelt.

1/4-2002:
Martin Wahlén udnævnes til nyt æresmedlem af SSLUG på grund af sit mangeårige arbejde i SSLUG, konferencearbejde og virke for at fremme Linux generelt.

8/1-2003:
Peter Toft udnævnes som æresmedlem og takker for hans helt ekstraordinære indsats som formand for SSLUG til fremme af Linux og Open Source. Under Peter Tofts formandsskab er SSLUG vokset fra ca 100 medlemmer til over 6000 medlemmer.

 
Forside   Tilmelding   Postarkiv   Oversigt   Kalender   Søg

 
 
Henvendelse vedrørende websiderne til <www_admin>. Senest ændret 2004-03-07, klokken 21:24
Denne side vedligeholdes af Peter Toft .